Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-03@11:25:42 GMT

قدم اول برای تاسیس دانشکده توان‌بخشی خرم‌آباد

تاریخ انتشار: ۱ خرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۰۵۵۲۲۳

قدم اول برای تاسیس دانشکده توان‌بخشی خرم‌آباد

خبرگزاری مهر - گروه استان‌ها: یکی از مطالبات مردم لرستان ایجاد دانشکده توان‌بخشی است، راه اندازی این دانشکده همواره در دستور کار متولیان به خصوص مسئولان دانشگاه علوم پزشکی لرستان و نمایندگان مردم در مجلس قرار داشته است.

اخذ موافقت اصولی ایجاد دانشکده توانبخشی

صدیقه ندری معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی لرستان پیش از این در مهر ماه ۱۴۰۰، در نشست با خبرنگاران اعلام کرده بود: موافقت اصولی ایجاد دانشکده توانبخشی را دریافت کرده‌ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: گرفتن موافقت اصولی راه اندازی دانشکده فرآیند دشواری است و زیرساخت‌های بسیاری می‌خواهد، اما مجموعه دانشگاه اهداف این حوزه را پیش بردند و توانستیم موافقت ایجاد دانشکده توانبخشی را بگیریم و در حال رایزنی برای ایجاد رشته فیزیوتراپی به عنوان اولین رشته این دانشکده هستیم.

معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی لرستان خاطرنشان کرد: تلاش بر این بود که امسال مجوز اولین دوره پذیرش دانشجو در این دانشکده را بگیریم اما میسر نشد؛ لذا به دنبال این هستیم در اولین فرصت موافقت پذیرش دانشجو در رشته فیزیوتراپی دانشکده توانبخشی دانشگاه علوم پزشکی لرستان را بگیریم.

اختصاص ۱۳ میلیارد برای تأسیس دانشکده

در این راستا هیئت فیزیوتراپی از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به همراه نماینده مردم خرم آباد و چگنی در مجلس شورای اسلامی و همچنین نماینده مردم سلسله و دلفان در مجلس شورای اسلامی دانشکده پیراپزشکی دانشگاه علوم پزشکی لرستان خرم آباد بازدید کردند و در این بازدید از اختصاص اعتبار برای تأسیس دانشکده توانبخشی خرم آباد خبر داده شد.

مهرداد ویسکرمی نماینده مردم خرم آباد و چگنی در مجلس شورای اسلامی در این رابطه اظهار داشت: برای تأسیس این دانشکده ۱۳ میلیارد تومان اعتبار آموزشی اختصاص پیدا کرد.

وی عنوان کرد: فیزیوتراپی یک رشته کاملاً تخصصی و فوق تخصصی است و نیاز به زیرساخت دارد.

نماینده مردم خرم آباد و چگنی در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر ضرورت اختصاص تجهیزات در این حوزه بیان داشت: راه اندازی این رشته، تجهیزات گران قیمت و محیط کار قوی لازم دارد.

ویسکرمی افزود: راه اندازی این رشته و همچنین دانشکده نیازمند حمایت به لحاظ بالینی است.

وی تاکید کرد: بخشی از بودجه در اختیار نمایندگان که مربوط به آموزش است نیز به طور کامل در اختیار دانشگاه علوم پزشکی قرار داده شده است، از این ظرفیت نیز استفاده خواهیم کرد تا قدم بزرگ و اول برای تأسیس دانشکده توانبخشی برداشته شود.

لزوم ایجاد زیرساخت‌های تأسیس دانشکده توانبخشی

یحیی ابراهیمی نماینده مردم سلسله و دلفان در مجلس شورای اسلامی نیز در این رابطه اظهار داشت: خوشبختانه اعضای هیئت «برد» با نگاه ویژه به توسعه آموزش در مناطق محروم، تأسیس دانشکده توانبخشی در دستور کار قرار گرفت.

وی با اشاره به استمرار پیگیری‌ها در این رابطه عنوان کرد: برای تأسیس این دانشکده، یک سری تعهدات بر عهده وزارت بهداشت و یک سری تعهدات نیز بر عهده دانشگاه علوم پزشکی استان است.

نماینده مردم سلسله و دلفان در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: امیدواریم هماهنگی لازم صورت بگیرد تا زیرساخت‌های تأسیس دانشکده توانبخشی در استان ایجاد شود.

ابراهیمی بیان داشت: ما نیز به عنوان نماینده مردم در مجلس هم در سطح وزارتخانه و هم در سطح دانشگاه پیگیر عملیاتی شدن این امر هستیم.

کد خبر 5495834

منبع: مهر

کلیدواژه: توانبخشی دانشگاه علوم پزشکی لرستان یحیی ابراهیمی بوشهر کرمانشاه احتکار خطبه های نماز جمعه آلودگی هوا گرد و غبار ویروس کرونا گرد و خاک خراسان رضوی آمار کرونا هدفمندی یارانه ها سیدابراهیم رئیسی مشهد دانشگاه علوم پزشکی لرستان تأسیس دانشکده توانبخشی مجلس شورای اسلامی ایجاد دانشکده نماینده مردم راه اندازی برای تأسیس خرم آباد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۵۵۲۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشف و ضبط داروی قاچاق و تاریخ گذشته از داروخانه های پارس آباد

توحید سبزعلیپور در گفت و گو با خبرنگار مهر، اظهار کرد: به دنبال بازدید از داروخانه های سطح شهرستان پارس آباد مقادیر قابل توجهی داروی قاچاق و تاریخ گذشته کشف و ضبط شد.

وی با اشاره به اینکه پرونده تخلفات این داروخانه ها برای رسیدگی بیشتر به مراجع قضایی ارسال می شود، خاطرشان کرد: ما بر حضور فعال مسئول فنی در داروخانه ها و اطلاع رسانی های مکرر نسبت به اصالت سنجی داروها و فرآورده های سلامت محور در سامانه ثبت و ارزیابی تولیدکنندگان و واردکنندگان محصولات داروییتاکید جدی داریم.

مدیر داروی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل گفت: در صورت مغایرت اطلاعات سامانه ثبت و ارزیابی تولیدکنندگان و واردکنندگان محصولات دارویی و موجودی فیزیکی داروخانه با قطع سهمیه موضوع در کمیسیون قانونی ماده ۲۰ دانشگاه مطرح خواهد شد.

سبزعلیپور تصریح کرد: انبار دارویی داروخانه ها باید طبق آیین نامه و ضوابط به معاونت غذا و دارو معرفی و تاییدیه های لازم از سوی موسس اخذ شود.

وی ادامه داد: رعایت اصول علمی و فنی در ساخت داروهای ترکیبی و همچنین ارجاع بیمار به پزشک مربوطه ضروری است و در این راستا مدیریت داروی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل تمام تلاش خود را برای بررسی های کارشناسی به کار می گیرد.

کد خبر 6094610

دیگر خبرها

  • ارائه خدمات توان بخشی در اردوی جهادی توان آوران در حاشیه شهر مشهد
  • جدیدترین نتایج اعتباربخشی دانشکده‌های پزشکی کشور اعلام شد
  • اولین دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران راه‌اندازی شد
  • افتتاح نخستین دانشکده علوم خانواده ایران در دانشگاه تهران
  • کشف و ضبط داروی قاچاق و تاریخ گذشته از داروخانه های پارس آباد
  • اولین دانشکده علوم خانواده ایران در دانشگاه تهران افتتاح شد
  • ایجاد دانشکده فناوری‌های راهبردی در دانشگاه مازندران
  • ابراهیمی فرارسیدن سالروز تأسیس بانک سپه را تبریک گفت
  • ایجاد دانشکده‌ ویژه مادران در واحدهای دانشگاه‌ آزاد
  • ایجاد دانشکده‌های ویژه مادران در همه واحدهای دانشگاه‌ آزاد