Web Analytics Made Easy - Statcounter

بسیج دانشجویی دانشگاه لرستان در دیدار با شهردار خرم‌آباد و جمعی از اعضای شورای شهر مسائل و مشکلاتی را مطرح و خواستار رسیدگی و رفع مشکلات شدند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سفیرافلاک، بسیج دانشجویی دانشگاه لرستان ظهر امروز در دیدار با شهردار خرم آباد و جمعی از اعضای شورای شهر در دانشگاه لرستان مسائل و مشکلاتی را مطرح و خواستار رسیدگی و رفع مشکلات در این زمینه شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محورهای مورد بحث و سوالاتی که از شهردار صورت گرفت شامل شفافیت در شهرداری و ایجاد سامانه شفافیت، بوستان کاسیت، پروژه های عمرانی و پیش برد آن، برنامه ها و چشم انداز شهردار از شهر خرم آباد، وضعیت ترافیکی، المان های شهری و وضعیت مبلمان شهری، ایجاد درآمد پایدار و تامین منابع مالی، سامندهی دستفروشان، روش تحقق بودجه ۱۴۰۱ از چه منابعی است، ایجاد بانک ایده و ارتباط با دانشگاه مهمترین مباحث این دیدار بود.

در ادامه سعید فتوحی شهردار خرم‌آباد اظهار داشت: در خصوص سامانه شفافیت، این برنامه در شهرداری خرم‌آباد به صورت کامل اجرا می شود که در این زمینه ما در ابتدای راه هستیم و نیاز به ایجاد برخی زیرساخت هستیم که در دست اقدام است.

وی افزود: ارزش افزوده دریافتی شهرداری خرم آباد از سازمان مالیات یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان است که دلیل آن صنعتی نبودن شهر است، همچنین شهرداری خرم آباد ۳۳۰میلیارد تومان بدهی دارد.

شهردار خرم آباد با اشاره به پروژه های کاسیت تصریح کرد: از جانب پیمانکاران از پروژه بوستان کاسیت و میدان شهدا استقبال نشده است اما پارک مشاهیر خرم آباد در پارک شهر شروع به کار کرده است.

فتوحی با اشاره به حقوق های معوقه گفت: تمام بدهکاری های شهرداری در بحث حقوق کارکنان، از ابتدای سال آینده تسویه خواهد شد و مشکل در این زمینه برطرف می شود.

وی ساماندهی دستفروشان را ضروری دانست و افزود: ساماندهی دستفروشان سطح شهر نیاز به همکاری چند ارگان دارد که با هماهنگی اقداماتی برای ساماندهی دستفروشان صورت گیرد.

شهردار خرم آباد تصریح کرد: یکی از مهمترین برنامه ها برای توسعه و آبادانی، جذب سرمایه گذار است که باید تلاش کنیم سرمایه‌گذاران دارای اهلیت و توانمند را جذب کنیم.

فتوحی خاطرنشان کرد: وضعیت درآمدی شهرداری خرم‌آباد با وضعیت درآمدی شهرداری شهرهای برخوردار کشور قابل مقایسه نیست، برای مثال در شهر خرم‌آباد فقط هفت درصد شهروندان عوارض نوسازی پرداخت می‌کنند و اگر پرداخت عوارض افزایش یابد می تواند خدمات بیشتری را ارائه داد.

بسیج دانشجویی دانشگاه لرستان پیگیر مطالبات و سوالات مردم است و این جلسات تا ایجاد نتیجه ای مطلوب برقرار خواهد بود.

 

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: شهرداری خرم آباد شهردار خرم آباد دانشگاه لرستان بسیج دانشجویی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۳۸۹۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد عدالت و شفافیت اقتصادی هدف لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم

مسلم صالحی عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان درباره لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم و کاهش مالیات تولیدکننده که در این لایحه هدف قرار گرفته است، گفت: با توجه به اینکه یکی از سیاست‌های دولت بحث عدالت‌محوری در بحث اخذ مالیات است هر کس که درآمد بیشتری دارد باید به همان نسبت مالیات بیشتری هم پرداخت کند.

وی بیان کرد: در حال حاضر عدالت مالیاتی در کشور ما محقق نشده است و خیلی از افراد با درآمد‌های بالا وجود دارند که از کارمند و کارگر مالیات کمتری پرداخت می‌کنند.

صالحی افزود: این امر باعث نوعی نارضایتی در بین عموم مردم به‌خصوص بخش شفاف اقتصاد شده است. کارمند و کارگر قبل از اینکه حقوق خود را دریافت کنند مالیات آن را می‌پردازند، اما برخی از افرادی که درآمد بالایی دارند مالیاتی پرداخت نمی‌کنند و یا به میزان خیلی کمی این مالیات‌ها را پرداخت می‌کنند.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: دولت به همین دلیل لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم را به مجلس ارسال کرده تا به وضعیت مالیات‌ستانی در کشور سروسامانی بدهد و هم اینکه شفافیت و عدالت مالیاتی که دو حلقه مفقوده سیستم مالیات‌ستانی هستند، محقق شود.

نماینده مردم اقلید در مجلس بیان کرد: اگر با توجه به وضعیت تورمی موجود میزان مالیات با توجه به سطح توانایی افراد اخذ شود قطعا می‌تواند سطح رضایتمندی بیشتری ایجاد کند.

وی ادامه داد: در شیوه مالیات‌های مستقیم که در کشور‌های پیشرفته دنیا در حال اجرا است شرایط مالیاتدهندگان مثل خانوار، تعداد اعضای خانواده، هزینه‌های تحصیلی و ... لحاظ می‌شود.

صالحی ضمن انتقاد از اینکه در سیستم مالیات‌ستانی فعلی این مسائل لحاظ نمی‌شود، گفت: از سوی دیگر باید سطح معافیت مالیاتی را افزایش دهیم که در لایحه معافیت مالیاتی تولید از ۱۵ درصد به ۲۵ درصد کاهش یافته است از سوی دیگر می‌توانیم مودیان جدید مالیاتی و پایه‌های جدید مالیاتی را شناسایی کنیم.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس با تاکید بر اینکه ما به دنبال کاهش درآمد‌های مالیاتی دولت نیستیم بلکه به دنبال این هستیم که به صورت عادلانه مالیات اخذ کنیم، اظهار کرد: هدف از این لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم است. وقتی بر اساس مجموع درآمد افراد از آنها مالیات اخذ شود خود به خود می‌تواند شرایط مردم را در وضعیت تورمی فعلی بهبود ببخشد.

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی مجلس

دیگر خبرها

  • ایجاد عدالت و شفافیت اقتصادی هدف لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم
  • تمرکز بر تکمیل پروژه‌های توسعه‌ای و شفاف‌سازی خریدهای شرکت مس با ایجاد سامانه استعلام قیمت
  • مقاومت بازار طلا برای شفافیت
  • اولتیماتوم استاندار لرستان برای مصوبات سفر رئیس‌ جمهور
  • رسالت معلمی دفاع از حق است
  • ثبت بیشترین میزان بارندگی در رومشکان
  • ایجاد حساب واحد خزانه باعث افزایش شفافیت مالی می‌شود
  • پایداری نظام به تقویت و در صحنه‌ بودن نیروی انسانی است
  • آخرین مهلت بارگذاری آثار برای جشنواره قلم ۱۵ خردادماه
  • رفع مشکلات عشایر ضروری است